SUPER PROMOTIE - Adventurer's Pack › Citeşte detaliile!
CHRISTMAS EVENT - In the search of the lost Christmas › Citeşte detaliile!
PERSONALIZATE - Personalizeaza-ti costumul si frizura › Citeşte detaliile
VIDEO MAKER Creează un videoclip şi urcă-l pe YouTube, iar noi te recompensăm ! › Citeşte detaliile!
REGULAMENT Flamia Revolution › Citeşte detaliile!

Eveniment - Misterele Pescuitului

User avatar
Frank
Helper
Helper
Posts: 177
Joined: Mon Feb 06, 2017 12:28 am
Reputație: Lider Breaslă Migos
mă printzule
Regat: Chunjo
Nivel: 112
Rasă: Sura (M)

Eveniment - Misterele Pescuitului

Postby Frank Wed Oct 17, 2018 5:28 pm

Misterele Pescuitului
Zoom the Fisherman
 • În vremurile de demult, oceanele Runeterrei aparțineau unor civilizații cu mult mai vechi decât cele ale uscatului. În adâncurile Mării Străjerului, cum e numită azi, era odată un mare oraș, în care locuia yordle-ul Zoom. Se împrietenise cu meșteșugarii și războinicii acelei rase nobile și mândre. Chiar dacă nu făcea parte dintre ei, îl tratau ca pe un egal, iar natura lui jucăușă și poveștile trase de păr despre tot felul de aventuri din largul oceanului îl făceau binevenit la orice petrecere.

  Însă lumea din jurul lor se schimba. Oceanele deveneau din ce în ce mai calde, iar prădătorii feroce începeau să se ridice din cele mai adânci abisuri. Așezările din jur se scufundaseră în tăcere, iar conducătorii marelui oraș tot nu reușeau să decidă cum să se ocupe de amenințare. Zoom a jurat să cutreiere mările, căutând supraviețuitori sau pe cineva de la care să afle ce se întâmplase.

  Apoi, într-o zi teribilă, au sosit gigalodonii.

  Erau rechini-dragon imenși, care-și amețeau prada cu țipetele lor cumplite, iar din marele oraș au început să curgă râuri de sânge. Mii de suflete au murit în câteva ore, ucise de bestiile monstruoase care dărâmaseră toate turnurile și templele în frenezia lor sălbatică. Simțind sângele din apă, Zoom s-a grăbit înapoi, hotărât să se alăture luptei și să salveze orașul.

  Însă a ajuns prea târziu. Nu mai rămăsese nimic de salvat. Când în cele din urmă s-au liniștit apele, nu mai rămăsese niciun zid în picioare și nicio creatură în viață, iar gigalodonii flămânzi plecaseră mai departe. Singur în adâncurile reci ale mării, Zoom s-a lăsat pradă disperării. Magia lui a început să se disipeze și s-a lăsat purtat de curenții mării, plutind într-o toropeală profundă și adâncindu-se în visare timp de milenii...

  Doar întâmplarea l-a trezit. Un pumn de monede a căzut de sus, împrăștiindu-se pe fundul mării în urma unui pește enorm de lemn care înota la suprafață. Nu era un gigalodon, dar Zoom s-a îngrijorat oricum. Nu știa mare lucru despre lumea de deasupra, dar era sigur că niciun pește nu putea supraviețui acolo. S-a aventurat în sus și a ridicat pentru prima oară capul în aerul sărat.

  Existau ființe, ființe care trăiau în afara apei și călătoreau pe pești de lemn de toate mărimile. Lui Zoom gândul i s-a părut și înspăimântător și aventuros, dar cadourile ciudate pe care cei de la suprafață le aruncau în apă demonstrau clar că voiau să-i fie prieteni. În timp, urmându-i de-a lungul și de-a latul oceanelor, a ajuns în orașul-port Bilgewater.

  Pentru locuitorii acelui oraș nelegiuit, creatura ciudată care le scăpa mereu printre degete a devenit în scurt timp legendă – un spirit al oceanului, Șarlatanul apelor. Se spune că poate invoca bestii enorme să lupte pentru el, că găurește lemnul corăbiilor cu tridentul lui și că poate respira și-n apă și pe uscat. Multor copii obraznici li se spune în nopțile fără lună: ''Du-te repede la culcare, că vine Șarlatanul și te aruncă la pești...''

  Zoom nu-i malițios, dar dispoziția sa pentru farse e neobișnuit de mare chiar și pentru un yordle și se distrează enorm jucându-le feste celor din Bilgewater. Pescarii cu experiență știu că, la fel ca mareea amăgitoare, Șarlatanul apelor poate să-i conducă spre bancuri de pești cu care să-ți umple plasele sau să-i ademenească în ape nemișcate, ocolite de vânt. Zoom nu se-mpacă bine cu cei lacomi sau egoiști. Nu doar o dată s-a întâmplat ca un căpitan mândru, care spera să facă repede rost de argint, să descopere că ghidul lui misterios i-a condus nu spre siguranță, ci spre naufragiu.
În ce constă evenimentul ?
 • Simplu. Niciodată să nu fie activate ratele la prins de peşte. Atunci când eventul se activează, să fie active şi ratele.
 • În shop-ul pescarului sunt băgate cele 3 cufere pescar, pe care le poţi achiziţiona cu peşti.
 • Durată: O zi
 • Premii
  • Image
   Cufăr Pescar I:
   Conținut: 5x Perlă Albă, 5x Elixirul Explorării, Bucată Costum I/II/III/IV, Fructul Vieții, Voucher (1) MD, 100x NR Coins, Permis Azrael +, Literă F-L-A-M-I-A-2
   Preț: Image 30x Şalău Mare/Crap Chinezesc/Păstrăv Curcubeu
  • Image
   Cufăr Pescar II:
   Conținut: 5x Perlă Albastră, 2x Monoclu Roșu, Bucată Costum I/II/III/IV, Voucher (5) MD, 150x NR Coins, Permis Nemere +, Literă F-L-A-M-I-A-2
   Preț: Image 40x Şalău Mare/Crap Chinezesc/Păstrăv Curcubeu
  • Image
   Cufăr Pescar III:
   Conținut: 5x Perlă Roșie, 5x Monoclu Roșu, Voucher (20) MD, 150x NR Coins, Permis Razador +, Literă F-L-A-M-I-A-2, 50x Biban Prăjit, 2x Lingou 500kk, Secretul Pescarului .
   Cerințe: Image 55x Şalău Mare/Crap Chinezesc/Păstrăv Curcubeu
  • Image
   Secretul Pescarului
   Este un nou Pergament care vă va ajuta în cadrul acestui eveniment, după cum bine ştiţi Undiţa este +0, plusată la maxim este +20 .
   Undiţa se plusează în funcţie de punctele de experienţă pe care le obţineţi de fiecare dată când prindeţi/pierdeţi un peşte cu o valoare aleatorie.
   Acest Pergament vă oferă o şansă la plus de 100% al Undiţei.
Image

Return to “Evenimente”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests